La Festa Chocolatta CLASSIC MV 104, este o băutură instant pe bază de cacao și lapte. Are o aromă intensă de ciocolată provenită din conținutul ridicat de cacao: minim 18%.
La Festa se pretează foarte bine în aparatele de vending și se mixează integral oferind consumatorilor o bautură densă cu gust intens de ciocolată.
Mod de preparare: recomandăm 25g de produs la 180 ml de apă fierbinte.
Ambalare: pungă 1 000g
Număr pungi per bax: 10 buc.
Termen de valabilitate: 18 luni.
Băutură solubilă cu extract de ceai, cu gust de zmeură, bogată în vitamina C, Ekland MV 202; este o băutură foarte aromata. Are un gust intens de zmeură.
Mod de preparare: recomandăm 10-12g de produs la 180 ml de apă.
Ambalare: pungă 1,5kg special pentru a asigura produsului prețul cel mai bun din piață.
Număr pungi per bax: 10 buc.
Termen de valabilitate: 18 luni.
Băutură solubilă cu extract de ceai, cu gust de lămâie, bogată în vitamina C, Ekland MV 201. Are un gust deosebit de ceai, cu o aromă distinctă de lămâie.
Mod de preparare: recomandăm 10-12g de produs la 180 ml de apă.
Ambalare: pungă 1,5kg special pentru a asigura produsului prețul cel mai bun din piață.
Număr pungi per bax: 10 buc.
Termen de valabilitate: 18 luni.
Coffeeta Classic MV 301, este o cremă pudră pentru cafea, perfect solubilă, articolul este special conceput pentru industria de vending, nu crează probleme de dozare sau de solidificare, diminuează tăria cafelei și conferă o culoare deosebită cafelei și o spumă apetisantă. Rezistentă la condiții de umiditate mare. Are un conținut de 27.9% grăsimi vegetale hidrogenate.
Mod de preparare: recomandăm 5-7g de produs la 180 ml.
Ambalare: pungă 1000 g
Număr pungi per bax: 10 buc.
Termen de valabilitate: 18 luni.
Coffeeta MV 302 este un sortiment de cremă pudră pentru cafea, cu lapte integral. Are un conținut ridicat de lapte praf, 44% care îi conferă o aromă unică. Produsul prezintă o spumă densă.
Mod de preparare: recomandăm 7g de produs la 180 ml.
Ambalare: pungă 1000 g
Număr pungi per bax: 10 buc.
Termen de valabilitate: 9 luni.