Scroll

Carieră – Întrebări frecvente


1. Care este profilul de candidat căutat de compania Maspex?

Oferim oportunități de angajare atât persoanelor aflate la începutul carierei, prospăt absolvenți, cât și persoanelor cu experiență în domeniul în care activăm sau celor care doresc să facă o schimbare în carieră.


2. Pot aplica la mai multe poziții de angajare deschise?

Desigur. În cazul în care consideri că ți se potrivesc mai multe oportunități prezentate la secțiunea cariere, te invităm să trimiți CV-ul pentru fiecare în parte.


3. Cât timp durează până când voi primi un răspuns din momentul în care transmit CV-ul?

Durata procesului de verificare și selectare a candidaților variază astfel că poate dura până la două săptămâni până când ești contactat.


4. Câte etape are procesul de recrutare?

În funcție de poziția de angajare disponibilă, procesul de recrutare poate avea mai multe etape.
În general, procesul de recrutare include interviul telefonic sau online, participarea la evaluare și întâlnirea cu managerul departamentului de care aparține poziția vacantă.


5. Unde se desfășoară procesul de recrutare?

Procesul de recrutare poate include atât etape telefonice/online, cât și interviuri cu prezență fizică.
Interviurile de recrutare se desfășoară în locațiile noastre de la Vălenii de Munte, Vatra Dornei, Giurgiu, Timișoara, Voluntari, Constanța, Oradea, Ploiești, Chitila, Cluj, în funcție de opțiunile candidatului. Pentru pozițiile din vânzări (field), întâlnirile au loc în orașele în care există posturi deschise pentru angajare.


6. Cum mă pot pregăti pentru interviu și pentru evaluare?

În primul rând: fii tu însuți /însăți!
În al doilea rând: fii activ/ă! Deja ai parcurs jumătate din drum. 😊
Fiecare proces de recrutare are propriile cerințe și etape. Întâlnirile pentru interviu și evaluare ne permit să ne cunoaștem mai bine, de aceea recomandăm să le tratezi cu atenție.


7. Ce competențe sunt testate în timpul procesului de recrutare?

Principalele competențe pe care compania noastră le are în vedere sunt comunicarea, cooperarea, orientarea către obiective, deschiderea la schimbare. Pot fi evaluate și competențe specifice poziției pentru care ai aplicat, în funcție de specificul acesteia.