Scroll
Activitati socialeOctober 3, 2023

Tedi si prietenii naturii – Prima editie nationala

Cel mai recent program de responsabilitate socială, ,,Tedi și prietenii naturii’’, implementat ca program pilot în anul școlar trecut, a avut mare succes atât în rândul copiilor și cadrelor didactice, cât și în rândul părinților.

Anul acesta ,,Tedi și prietenii naturii’’ se desfășoară la nivel național.

Înscrierile au început deja, așa că vă invităm pe toți cei care aveți copii în grădinițele de stat și private (grupele mari) să dați vestea mai departe doamnelor educatoare pentru a se înscrie pe site: https://tediprietenulnaturii.ro/, în perioada 25 septembrie – 06 octombrie 2023!

 

Astfel, copiii de la grupa mare din grădinițe de stat și private din toată țara își vor însuși reguli de bază privind protecţia mediului, reciclarea, respectul faţă de plante şi animale precum și informații utile privind o alimentaţie corespunzătoare sau importanța petrecerii active a timpului. Va fi abordată și tematica privind economisirea banilor, care are o legătură relevantă cu grija pentru natură şi gospodărirea responsabilă a resurselor acesteia.

 

 

Partenerii programului sunt Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Ministerul Educației. Participarea este gratuită, la fel și suportul didactic care este asigurat de Tedi și care constă în materiale necesare desfășurării lecțiilor din program.

 

Am pregătit materiale suport de învățare atractive, dar și multe surprize pentru copii și pentru cadrele didactice. 😊

Distribuie aceasta pagina: Facebook Twitter Linkedin Email SMS