Apa minerală naturală carbogazificată Bucovina are un conținut redus de sodiu, gust plăcut și echilibrat, precum și proprietăţi deosebite de a lega şi reţine dioxidul de carbon, asigurând tranzitul de electroliți în organism, esențiali funcționării normale a acestuia.

Puritatea originară este o caracteristică principală a apei minerale BUCOVINA carbogazificată, care rezultă din insăşi definiţia apelor minerale naturale: “o apă minerală naturală se deosebeşte în mod evident de apa potabilă obişnuită prin puritatea sa originară și datorată originii subterane care trebuie să o protejeze de toate riscurile de poluare”.

Prin puritatea originară înţelegem astfel absenţa din apă a tuturor poluanţilor, constituiţi în cea mai mare parte din compuşi organici reprezentand reziduuri ale activităţii industriale şi agricole, precum și anumiți indicatori microbiologici, care lipsesc cu desăvârșire din apa BUCOVINA.

Apa minerală naturală oligominerală necarbogazificată Bucovina este alegerea perfectă pentru consumul zilnic. Apa Bucovina îşi păstrează aportul de minerale benefice organismului datorită conţinutului echilibrat de săruri minerale, dar și a purităţii originare, caracterizată prin lipsa totală a contaminanţilor fizico-chimici și microbiologici.