Scroll

Comunicate de presa

Lista

Cupa Tymbark Junior – antrenament cu jucători de națională la Vatra Dornei.

Miodrag Belodedici, Lucian Sănmărtean si Marius Niculae i-au pregătit de competitie pe micii fotbalisti.

 

După 2 ani de pauză impusă de pandemie, Cupa Tymbark Junior îsi reia activitatea. Peste 100 de elevi cu vârste cuprinse între 8 si 10 ani, participanti la viitoarea editie a competitiei, au participat, în sala de sport din Vatra Dornei, la un antrenament alături de trei nume importante din fotbalul românesc. Miodrag Belodedici, dublu câstigător al Cupei Campionilor Europeni, Marius Niculae, fost international, campion în România si Portugalia, si Lucian Sănmărtean, ex-tricolor cu două titluri de campion national, au împărtăsit elevilor din experienta acumulată în carierele lor si i-au provocat pe acestia la o sesiune pe teren în care le-au împărtăsit mici secrete pentru a-si îmbunătăti jocul.

Stiu că Belo a mai fost la Vatra Dornei unde a sustinut antrenamente cu elevi în cadrul Cupei Tymbark Junior. Pentru mine si Marius e prima dată când venim aici să ne întâlnim cu cei mici. Iar plăcerea a fost pe măsură. Am găsit copii foarte isteti, pasionati si talentati la fotbal. Si nu în ultimul rând, profesori foarte implicati. Îi felicităm pentru tot ceea ce fac si le dorim, si celor mici, si celor mari, mult succes în carieră”, a declarat Lucian Sănmărtean.

Cupa Tymbark Junior este o întrecere la fotbal adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 si 12 ani, fete si băieti. Competitia se desfăsoară la nivel national si este organizată de către Federatia Română de Fotbal si Maspex Romania, prin brandul Tymbark, în parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetării. Întrecerea vizează atât descoperirea de talente, cât si încurajarea activitătii sportive în rândul celor mici. De la debutul competitiei, au participat peste 520.000 de copii.

Împreună cu Maspex Romania si Tymbark am scris istorie în fotbalul românesc juvenil din ultimii ani. Încă de la debutul Cupei Tymbark Junior, din 2016, am reusit să provocăm mii de copii din toată tara să intre în competitie reusind astfel s-o aducem la nivelul de cea mai mare întrecere de fotbal pentru copii din România. Sperăm că în anul următor scolar să o putem relua, pentru a oferi o nouă sansă copiilor din toată tară să-si pună în valoare talentul la fotbal”, a declarat Răzvan Burleanu, Presedinte FRF.

Parteneriatul cu Federatia Română de Fotbal a căpătat, începând din primăvara lui 2022, noi valente: brandul Tymbark este noul sponsor al loturilor nationale de fotbal U15, U16, U17 si U18.

”Credem în copii si în capacitatea lor de a face performantă. De aceea, ne implicăm în activităti care le oferă sansa de a-si etala talentul. Si nu în ultimul rând, în activităti care îi provoacă să facă miscare. Încurajarea praticării sportului de către copii este unul dintre obiectivele companiei noastre si facem totul pentru a-l realiza”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.